ostemester1ostemester2Aktuelt maj 2017
Tildelt Dansk Gastronomisk Akademis hæderspris 2017!

tv2eastlogoSe et indslag fra TV2-øst om Hårbølle Mejeri. 5.11.12
 Tryk på logoet.

 

osterierVi er med i en lille film om danske osterier. 
Tryk på billedet her til venstre.

 

windowsHør kok og radiovært Kjeld Koplevs omtale af oste fra Hårbølle.
Tryk på billedet.

 

 

 

 

 

jungerHØJDEPUNKTER

Blandt højdepunkterne i 2016 var selvfølgelig vores 5 års fødselsdag den 1.oktober!  Mere 100 begejstrede gæster smagte på vores dejlige oste, så hvordan man laver ost, og hvordan man malker får. Og havde en dejlig dag.  Fødselsdagen blev fulgt op af et besøg af en busfuld gæster fra Vordingborg Kommunes landsskabsarkitekter og byplanfolk. Vi havde den glæde at vores ombygning af den gamle gård var blevet præmieret som et godt eksempel på renovation af gamle landbrugsejendomme.

Vi har haft usædvanligt mange besøg igennem 2016: en gruppe italienske mejeri studerende, en gruppe amerikanske studenter leder af 2 lærere fra Nordic Food Lab  (Nomas spændende initiativ på Københavns Universitet) en gruppe mejeriingenørstuderende fra Landbohøjskolen, en gruppe madkultur studerende fra Suhrs seminarium, hele køkkenet fra Restaurant Frederiksminde i Præstø, ….for ikke at tale om flere lokale foreninger.

 Vi er glade for stigende interesse fra førende Restauranter: Sidste år valgte Babette valgte vores creme fraiche og vores fåreost til Galamiddagen i København i forbindelse med uddelingen af årets ”Geriche pris”. Og i år kan vi glæde os over at trend restauranter som Høst, Palægade, Rebel og Øl&Brød serverer voers varer.

Men intet overgår selvfølgelig vores stolthed over at den første Michelin Stjerne restaurant uden for København nogensinde har være vores kunde gennem alle årene. Restaurant Frederiksminde i Præstø serverer trofast vores fåremælksyoghurt om morgenen, og har vores oste på brættet om aftenen.